Zagłosuj na Łazarskie Laboratorium Aktywności projekt zgłoszony w ramach konkursu na Poznański Budżet Obywatelski 2019.   ***   Głosowanie wyłącznie drogą elektroniczną. Nasz projekt oznaczony jest numerem XIII.5   ***   Głosowanie potrwa do 19.10.2018 włącznie. Poprzyjcie nasz projekt!
O KLUBIE
Nagrody Klubu Krąg
Działo się w Klubie
Nagrody dla Klubu
25 lecie Klubu
30 lecie Klubu
Nasi Przyjaciele
Ludzie Kręgu
Felietony
Media o nas
Z klubowej kroniki
Regulaminy
Linki
Polityka Prywatności
Kontakt
Polityka Prywatności

Przedstawiona poniżej polityka prywatności wyjaśnia stosowane przez nas zasady gromadzenia i przetwarzania danych osobowych.

W jakim celu i jakie dane przetwarzamy oraz komu możemy je przekazać?

Przetwarzamy tylko te dane osobowe, które są niezbędne do prawidłowego świadczenia naszych usług. W szczególności przetwarzamy dane jakie dobrowolnie wpisują Państwo w kontaktowych formularzach oraz w przypadku kontaktu z nami za pomocą maila. Są to: imię i nazwisko, adres e-mail, numer telefonu, oraz adres IP. Podanie danych jest dobrowolne ale może być warunkiem koniecznym do zawarcia umowy lub świadczenia usług - w takim przypadku bez ich podania umowa nie może zostać zawarta.

Podczas wizyty na naszej stronie internetowej w celach analitycznych automatycznie zbierane są dane dotyczące Państwa wizyty, w szczególności adres IP komputera na którym wyświetla się nasza strona. Adres IP nie jest w ty przypadku powiązany z innymi danymi.

Nie przetwarzamy ani nie przekazujemy danych osobowych innym podmiotom w celach marketingowych. Dane mogą być jednak zbierane przez podmioty trzecie w związku z wykorzystaniem wtyczek i innych narzędzi pochodzących z serwisów społecznościowych (m.in. Facebook, YouTube) oraz narzędzi analitycznych Google.

Kto jest administratorem Państwa danych?

Administratorem danych osobowych jest Klub Osiedlowy KRĄG Spółdzielni Mieszkaniowej Grunwald, ul. Dmowskiego 37 60-222 Poznań

Strona wykorzystuje narzędzie analityczne Google Analytics. W związku z tym zanonimizowane dane mogą być przetwarzane przez firmę Google, która w tym zakresie jest samodzielnym administratorem tych danych. Nie mamy wpływu na zakres zbieranych danych ani rodzaje plików cookie wykorzystywanych przez tą platformę. Więcej informacji znajdziesz pod tym adresem: https://www.google.com/policies/technologies/partner-sites/

Podstawa prawna przetwarzania danych osobowych

Podstawą prawną przetwarzania danych jest:

  • udzielona zgoda na przetwarzanie danych – w przypadku zapisów na zajęcia poprzez stronę internetową
  • niezbędność do wykonania umowy lub do podjęcia działań na Państwa żądanie albo wypełnienia obowiązku prawnego ciążącego na administratorze – w pozostałych przypadkach

Jakie mają Państwo prawa w związku z przetwarzaniem danych?

Mają Państwo prawo do:
dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, poprawienia i uzupełnienia, wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania danych osobowych, żądania ograniczenia ich przetwarzania a także w niektórych przypadkach usunięcia takich danych bądź przeniesienia danych osobowych do innego podmiotu.
W celu skorzystania z powyższych praw należy skontaktować się z administratorem za pomocą adresu poczty elektronicznej zawartego w dziale Kontakt.

Mają także Państwo prawo do zgłoszenia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych -organu regulacyjnego w zakresie danych osobowych.

Pliki cookie

Podczas przeglądania strony Klubu Krąg, w zależności od konfiguracji przeglądarki, na komputerze użytkownika (urządzeniu końcowym) może zostać zapisany jeden lub kilka plików cookie. Pliki cookie mogą być zamieszczane przez nas jak i podmioty trzecie, z którymi współpracujey. Cookies służą identyfikacji przeglądarki podczas korzystania z portalu i mogą być wykorzystane dla usprawnienia funkcjonowania serwisu oraz w celach statystycznych i reklamowych. Pliki cookies nie służą identyfikacji użytkownika.

Użytkownicy strony mogą w dowolnej chwili zablokować identyfikowanie ich przeglądarki poprzez wykasowanie plików cookie zapisanych na ich urządzeniach końcowych i zabronić ich dalszego zapisywania. Aby tego dokonać, należy zmienić ustawienia aktualnie używanej przeglądarki internetowej.

Najnowsza aktualizacja tekstu: 1.10.2018

Copyright (c) 2006-2018 by LT Media Net Sp. z o.o. Linki Polityka prywatności Kontakt